Skip to main content

Over Sint-Lievenspoort

Bekijk deze tekst in Vlaamse Gebarentaal.

Jou of je kind begeleiden naar welzijn en zelfredzaamheid, dat is ons doel. 

Meer dan 300 medewerkers verspreid over 4 afdelingen werken nauw samen vanuit een multidisciplinaire aanpak om een compleet zorgpakket te bieden: kinderopvang, onderwijs, schoolaanvullende opvang en verblijf, onderzoek en therapie, thuisbegeleiding en hoorapparaten

Elke medewerker ondersteunt jou of je kind individueel of in groep en werkt op basis van talenten en mogelijkheden.

Om jou of je kind de meest geschikte zorg te beiden, willen we een expert zijn in ons domein. We willen op de hoogte blijven van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen. Daarom werken we samen met universiteiten en hogescholen.

We zorgen ervoor dat onze medewerkers alle kansen krijgen hun talenten en competenties te ontplooien. Zo zijn ze een pro in hun job. Samenwerken staat bij ons centraal, want enkel zo kunnen we kwaliteitsvolle zorg bieden.

Werken bij Sint-Lievenspoort

Therapeut reikt meisje therapiemateriaal aan
Meer dan 400 medewerkers werken nauw samen vanuit een multidisciplinaire aanpak om een compleet zorgpakket te bieden.
twee peuters met tekening

Onze missie en visie

Sint-Lievenspoort is een ‘Center of Excellence’ met een wetenschappelijk onderbouwde expertise. Sint-Lievenspoort zorgt er hierbij voor dat talenten en competenties van medewerkers alle kansen krijgen.

Vanuit een waardengedreven aanpak ondersteunt Sint-Lievenspoort de persoonlijke ontwikkeling van mensen met een communicatieve beperking en hun omgeving: baby’s & peuters, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen. Daarbij gaat een bijzondere aandacht naar de meest kwetsbare groepen.

Sint-Lievenspoort realiseert een integrale en complementaire dienstverlening die op een duurzame wijze groei versterkt en het welbevinden verhoogt.

De multidisciplinaire aanpak omvat onderzoek, therapie, begeleiding, opvang/verblijf, onderwijs en hulpmiddelen.

Sint-Lievenspoort biedt ook kinderopvang voor alle kinderen.

Onze afdelingen

Directieteam & bestuur

2 mannen en 6 vrouwen stappen naar voor tegen witte achtergrond