Skip to main content
Vacancies overview page
Werken bij Sint-Lievenspoort
Publicatiedatum
13.06.2023

Spontaan solliciteren

Wil je spontaan solliciteren bij Sint-Lievenspoort?

Belangrijke info

Location
Gent
Arbeidsduur
Voltijds
Contractduur
Vast contract
Je kind kan op schooldagen in het MFC terecht voor voor- en naschoolse opvang. 
•	Voorschools start de opvang vanaf 7.30 uur. Kinderen komen toe met de schoolbus of je kan je kind zelf brengen. Onze groepsopvoeders zorgen ’s morgens voor een rustige ontvangst en voor begeleid vrij spel. 
•	Over de middag eten de kinderen in de leefgroep een verse warme maaltijd uit onze eigen keuken of een lunchpakket dat ze van thuis mee brengen. Iedereen krijgt verse soep.
•	De naschoolse opvang is open tot 18.00 uur. De groepsopvoeders zorgen voor een aangepast activiteitenaanbod: gezelschapsspelletjes, buiten spelen... Heb je graag dat je kind hulp krijgt bij het huiswerk? De opvoeders voorzien ook huiswerkbegeleiding, op vraag van de ouders.
•	Op woensdagnamiddag organiseren we verschillende activiteiten, aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau. We amuseren ons binnen én buiten. We gaanop uitstap, koken, sporten, knutselen…. De schoolbus vertrekt op woensdag om 16.00 uur. Je kan je kind ook zelf komen ophalen tussen 16.00 en 18.00 uur.
•	De opvoeders creëren een veilig en zorgend klimaat met voldoende structuur waarbij de kinderen maximaal in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Alle teamleden beschikken over een grote expertise op vlak van de doelgroep waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

•	Naast de groepsdoelstellingen werken we met de individuele doelstellingen uit het handelingsplan van elk kind. 

•	Je kind wordt opgevangen in een leefgroep. Elke leefgroep telt gemiddeld 13 kinderen en is samengesteld op basis van leeftijd en doelgroep.

Vind je tussen onze vacatures niet de job die bij je past?

Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor nog andere functies.

Bezorg ons zeker je cv en we contacteren je van zodra er een passende functie vrijkomt.

Bezorg ons je gegevens.