Skip to main content
News overview page
Nieuws, tips & achtergrond
Publicatiedatum
14.04.2023

Nadia

Busbegeleider

Vrouw met gebloemde bloes staat voor wand met tekening van een vijver met eendjes

Sint-Lievenspoort, dat is: veel kwaliteit, toffe collega’s en leuke kinderen, kortom een fantastische plek om te werken.

Nadia

Vele kinderen op onze school worden thuis ’s morgens opgepikt met de bus en ’s avonds weer thuisgebracht. Voor sommige kinderen is het een lange rit. Als busbegeleider zorg ik ervoor dat de rit veilig en aangenaam verloopt. Ik heb ook veel contact met de ouders.

Ik vind deze job super. Ik werk heel graag met kinderen. Ik zie de kinderen opgroeien en leer de ouders beter kennen. Dat geeft mij veel voldoening. Ik heb leuke collega’s en met mijn vragen kan ik terecht bij de buscoördinator en de directie. Doordat ik ’s morgens werk en in de late namiddag, heb ik tussenin tijd voor mijn hobby’s of ander werk.

Bij Sint-Lievenspoort hebben we respect voor iedereen: kinderen, poetsvrouwen, ouders, collega’s… En iedereen zet zich in om de beste kwaliteit te bieden. Je krijgt hier de mogelijkheid om bij te leren. Sint-Lievenspoort, dat is: veel kwaliteit, toffe collega’s en leuke kinderen, kortom een fantastische plek om te werken.