Skip to main content
Vacancies overview page
Werken bij Sint-Lievenspoort
Publicatiedatum
16.12.2024

Kok

Koken is je vak én je passie? Wij zoeken een kok met een diploma grootkeuken op zak die met een hecht team elke dag de handen uit de mouwen steekt voor heerlijke maaltijden.

Belangrijke info

Location
Gent
Arbeidsduur
Voltijds
Contractduur
Vast contract

In de keuken van Sint-Lievenspoort worden dagelijks warme en koude maaltijden bereid voor de lagereschoolkinderen van BuBaO, de peuters en baby’s van Klein & Wijs en de medewerkers van Sint-Lievenspoort. Het keukenteam is een fijne groep collega’s die bestaat uit een chef-kok, een kok en 4 keukenmedewerkers.

Je taken

Als kok bestaat je hoofdopdracht uit de bereiding van de warme maaltijden.

  • Je kookt en proportioneert volgens vastgelegde instructies m.b.t. ingrediënten, receptuur, werkmethode en presentatie. Uiteraard werk je op en top hygiënisch.
  • Je volgt de voorschriften op gebied van veiligheid, HACCP, dieet en allergenen.
  • Je organiseert de verdeling van de voeding en staat mee in voor het onderhoud van de werkplek tijdens en na het koken.

Verder stel je ook de menu’s samen en volg je de IHP voeding op. Je verwerkt vragen per mail en beheert mee een aantal administratieve lijsten (bv. diepvriesvoeding, IHP).

Je staat ook mee in voor de bestellingen, de ontvangst en verdeling van voedingsmiddelen.

Bij afwezigheid van de chef-kok neem jij de leiding over de keuken.

Je profiel

  • Je hebt een diploma kok grootkeuken.
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Je praat ook graag en gemakkelijk met andere mensen.
  • Een beetje administratie schrikt je niet af, je kan met eenvoudige computertoepassingen aan de slag.
  • Je bent iemand waar we op kunnen rekenen. Je weet van aanpakken en neemt initiatief.
  • Je bent stressbestendig. Een beetje druk is voor jou een eitje.
  • Je stelt de juiste prioriteiten. Je overlegt en werkt samen met je team. Samen haal je het maximale uit je job en til je het team naar een hoger niveau.

Aanbod

  • Je krijgt een bediendecontract van onbepaalde duur voor min. 32u tot max. 40u per week, in functie van je eigen mogelijkheden. Aanvang mogelijk vanaf januari 2025.
  • Je werkt volgens een vast rooster tussen 6.30 u en 15.00 u.
  • Geen avond- en weekendwerk!
  • Gratis warme maaltijd op het werk
  • Correcte en stipte verloning volgens barema’s VAPH
  • Overname van anciënniteit
  • Vergoeding woon-werkverkeer, gratis treinabonnement en/of fietsvergoeding

Interesse?

Surf voor meer informatie over Sint-Lievenspoort naar www.sintlievenspoort.be

Wil je meer weten over de functie en de werking van de keuken, neem dan contact op met Piet Van Lierde, coördinator facilitaire diensten via piet.vanlierde@sintlievenspoort.be of 09 268 26 66.

Selectieprocedure

Ben je overtuigd van deze vacature en wil je graag bij ons aan de slag? Mail je cv dan naar piet.vanlierde@sintlievenspoort.be en wij contacteren je voor de verdere procedure.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!