Skip to main content
Vacancies overview page
Werken bij Sint-Lievenspoort
Publicatiedatum
04.07.2024

Klastitularis ASS

We zoeken een klastitularis voor een tijdelijke opdracht.

Belangrijke info

Location
Gent
Arbeidsduur
Voltijds
Contractduur
Tijdelijk contract
Kinderen met autisme

Functieomschrijving

BuBaO | vzw Sint-Lievenspoort is een basisschool voor buitengewoon onderwijs type 7 en type 9. Onze school heeft een hart voor kinderen met verhoogde zorgnoden en is gevestigd in Gent. Het onderwijs is aangepast aan de opvoedings- en onderwijsbehoeften van kinderen die doof of slechthorend zijn (type7), kinderen met een (spraak-) taalontwikkelingsstoornis (type7) en kinderen met een autisme spectrumstoornis en een (rand)normale begaafdheid (type 9).

We zijn op zoek naar een leerkracht lager onderwijs. Je krijgt een fulltime opdracht (22/22) in een klas van 7 kinderen met autisme. Als nieuwe leerkracht kan je rekenen op aanvangsbegeleiding door een ervaren collega.

Functievereisten

Je hebt een positieve ingesteldheid en stelt je flexibel op. Je bent sterk in probleemoplossend denken en bent teamgericht. Je bent bereid om in een uitdagende omgeving bij te leren en bij te dragen aan de ontwikkeling van kwaliteitsvol onderwijs. Je neemt hierbij initiatief en kan zelfstandig werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Ervaring in het buitengewoon onderwijs is een pluspunt alsook kennis van handelingsplanning in het buitengewoon onderwijs.

Aanbod

De school is gelegen in Gent, Sint-Lievenspoortstraat 129. Het is een fijne en mooie omgeving om te werken. Je krijgt de kans om in teamverband mee te werken aan de ontwikkeling van kwalitatief onderwijs. Het gaat om een voltijdse opdracht die start op 1 september 2024 tot en met 30 september 2024 met grote kans op verlenging.

Interesse?

Voor meer informatie of vragen over de functie kan je terecht bij de directeur Bie Ranschaert op het nummer 09 268 26 50. Je kan je vragen ook mailen naar bubao@sintlievenspoort.be

Hoe solliciteren?

Stuur je kandidatuur via e-mail: b.ranschaert@sintlievenspoort.be