Skip to main content
Vacancies overview page
Werken bij Sint-Lievenspoort
Publicatiedatum
26.09.2024

Keukenmedewerker - min. 30 - max. 35 u

In de keuken van Sint-Lievenspoort worden dagelijks warme en koude maaltijden bereid voor de schoolkinderen, baby’s en peuters van het kinderdagverblijf en medewerkers.

Belangrijke info

Location
Gent
Arbeidsduur
Deeltijds
Contractduur
Vast contract
Verschillende gerechten in grote kommen

Het keukenteam is een fijne groep collega’s die bestaat uit een chef-kok, een hulpkok en 4 keukenmedewerkers.

Je taken

  • Hoofdtaak: afwas en onderhoud van de keuken:
    • afwassen met een industriële vaatwasmachine
    • schoonmaken van het kookmateriaal en ander keukengerei, de maaltijdkarren, de werkbank en keukenvloer, enz
  • Bijkomende taken:
    • koffiebedeling: klaar zetten, verdelen en ophalen van de koffiekannen en servies
    • helpen bij het bereiden van de koude keuken: groenten en fruit snijden
    • logistieke hulp: bijvoorbeeld het wegzetten van bestellingen in de stock

Je profiel

  • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan
  • Je bent betrouwbaar en stipt
  • Je kan zelfstandig werken, maar bent ook collegiaal en werkt goed samen met collega’s
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk
  • Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands

Ons aanbod

  • Je krijgt een bediendencontract en werkzekerheid (vast contract)
  • Het aantal uren is bespreekbaar, afhankelijk van je mogelijkheden (min. 30 uur – max. 35u)
  • Je werkt volgens een vast rooster tussen 7.30 u en 15.00 u
  • Geen avond- en weekendwerk!
  • Gratis warme maaltijd op het werk
  • Correcte en stipte verloning volgens barema’s VAPH
  • Overname van anciënniteit
  • Vergoeding woon-werkverkeer, gratis treinabonnement en/of fietsvergoeding

Interesse?

Wil je graag bij ons aan de slag? Mail je cv dan naar carolien.vercammen@sintlievenspoort.be of geef af aan het onthaal van het MFC, Keizervest 18 9000 Gent.

Heb je vragen over de vacature en het aanbod? Neem dan contact op met Carolien Vercammen, diensthoofd Mens & Organisatie via 09 268 26 89 of carolien.vercammen@sintlievenspoort.be

Voor vragen over de taken en de werking van de keuken, neem je contact op met Piet Van Lierde, facilitair coördinator via 09 268 26 66 of piet.vanlierde@sintlievenspoort.be

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!