Het keukenteam is een fijne groep collega’s die bestaat uit een chef-kok, een hulpkok en 4 keukenmedewerkers.
Je taken
- Hoofdtaak: afwas en onderhoud van de keuken:
- afwassen met een industriële vaatwasmachine
- schoonmaken van het kookmateriaal en ander keukengerei, de maaltijdkarren, de werkbank en keukenvloer, enz
- Bijkomende taken:
- koffiebedeling: klaar zetten, verdelen en ophalen van de koffiekannen en servies
- helpen bij het bereiden van de koude keuken: groenten en fruit snijden
- logistieke hulp: bijvoorbeeld het wegzetten van bestellingen in de stock
Je profiel
- Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan
- Je bent betrouwbaar en stipt
- Je kan zelfstandig werken, maar bent ook collegiaal en werkt goed samen met collega’s
- Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk
- Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands
Ons aanbod
- Je krijgt een bediendencontract en werkzekerheid (vast contract)
- Het aantal uren is bespreekbaar, afhankelijk van je mogelijkheden (min. 30 uur – max. 35u)
- Je werkt volgens een vast rooster tussen 7.30 u en 15.00 u
- Geen avond- en weekendwerk!
- Gratis warme maaltijd op het werk
- Correcte en stipte verloning volgens barema’s VAPH
- Overname van anciënniteit
- Vergoeding woon-werkverkeer, gratis treinabonnement en/of fietsvergoeding
Interesse?
Wil je graag bij ons aan de slag? Mail je cv dan naar carolien.vercammen@sintlievenspoort.be of geef af aan het onthaal van het MFC, Keizervest 18 9000 Gent.
Heb je vragen over de vacature en het aanbod? Neem dan contact op met Carolien Vercammen, diensthoofd Mens & Organisatie via 09 268 26 89 of carolien.vercammen@sintlievenspoort.be
Voor vragen over de taken en de werking van de keuken, neem je contact op met Piet Van Lierde, facilitair coördinator via 09 268 26 66 of piet.vanlierde@sintlievenspoort.be
Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!