Functieomschrijving
- Je staat mee in voor de dagelijkse bereiding en afwerking van de maaltijden.
- Je volgt strikt de hoeveelheden en bereidingswijze op die gangbaar zijn in onze keuken.
- Je zorgt voor verdeling van de maaltijden rekening houdend met Tijd-Temperatuur-Techniek.
- Je hebt interesse in het bereiden van speciale maaltijden en dieet.
- Je bent klantgericht en flexibel.
- Je kan overweg met de computer en internet i.f.v. administratie waaronder bestellingen.
- Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid (HACCP)
- Je stuurt de ploeg aan bij afwezigheid van de keukenverantwoordelijke.
Profiel
- Je hebt zin voor initiatief.
- Je bent creatief en hebt zin voor detail en afwerking.
- Je kan zelfstandig werken.
- Je kan vlot samenwerken en je bent een echte teamplayer.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent empathisch.
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
Functievereisten
- Je beschikt bij voorkeur over een diploma hotelschool en/of grootkeuken.
- Je hebt ervaring in een grootkeuken.
- Ervaring in de brede welzijnssector is een plus.
Aanbod
- Contract van onbepaalde duur van 32/40.
- Verloning volgens de barema’s van het VAPH met overname relevante anciënniteit.
- Vergoeding woon-werkverkeer (wagen, fiets, openbaar vervoer).
- Je werkt op weekdagen tussen 7:00u en 16:00u – geen weekendwerk.
- Aanvang: tweede helft augustus 2023.
Interesse?
Voor meer informatie over Sint-Lievenspoort vind je op deze website.
Meer informatie over de job krijg je van Frederik Van Gils, keukenverantwoordelijke, op 09 268 26 82.
Bezorg je sollicitatiebrief met CV (foto facultatief) voor 22/06/2023 per post aan Piet Van Lierde, Coördinator facilitaire diensten vzw Sint-Lievenspoort, Keizervest 18, 9000 Gent of bij voorkeur via mail naar p.vanlierde@sintlievenspoort.be
Kandidaten worden persoonlijk gecontacteerd voor de verdere selectieprocedure.